pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Izvori

Dečje sobe
Dečje sobe

Dečje sobe

Primeri maštovito uređenih soba za devojčicu, dečaka i za dvoje dece koji dele jednu prostoriju.

Kako odabrati savršen tepih

Kako odabrati savršen tepih

Za koju god prostoriju da birate tepih, postoji nekoliko kriterijuma kojima se treba rukovoditi – materijal, dizajn, oblik… Na narednim stranama priredili smo vam kratak vodič o odabiru tepiha adekvatnog oblika i veličine za različite prostorije.

ŠTA SE SVE MOŽE U 25 m2

ŠTA SE SVE MOŽE U 25 m2

Mir, tišina, spokoj…. najadekvatniji je opis okruženja ove male kuće u blizini Morave, koju od reke razdvaja pošumljena padina koja, inače, štiti od plavljenja. S prednje strane objekta, gde se nalazi i trem, pruža se pogled na zelena prostranstva na kojima gotovo i da nema obližnjih kuća. Idealno mesto za odmor, pecanje, beg od civilizacije i pronalaženje

Snažne boje i kontrast

Snažne boje i kontrast

Iako prepun različitih upečatljivih komada, karakter ovog enterijera najviše je definisan dinamičnom kombinacijom dva para boja: kontrastnim tandemom crnobelo i komplementarnim parom crveno-zeleno.

Krajnje neobična kolekcija

Krajnje neobična kolekcija

Američki dizajner Evan Fay, u saradnji s koleginicom Ayakom Aratanijem iz Japana, kreirao je genijalnu Lawless kolekciju.

Vodič za izbor kućnog tekstila

Vodič za izbor kućnog tekstila

Poznavanje različitih vrsta tkanina i njihove upotrebe u uređenju unutrašnjeg prostora od ključnog je značaja za uspešan dizajn enterijera. Pri selekciji treba voditi računa o mnogo faktora, a nadamo se da će vam naš mali vodič olakšati odabir.

Spoj modernog i industrijskog stila

Spoj modernog i industrijskog stila

U ovoj garsonjeri od 55 m2 za jednu mlađu osobu savršeno su se stopili moderan i industrijski stil. Kao rezultat, proistekao je originalan, razigran i mladalački ambijent, a istovremeno su zadovoljeni svi zahtevi funkcionalnosti.

Kuća iz američkog sna

Kuća iz američkog sna

Studio Gilles Clement Design uredio je porodičnu kuću u Vestčesteru, okrugu severno od Njujorka. Tipična kuća u kolonijalnom stilu opremljena je luksuznim materijalima i komadima nameštaja, koji su se, iako uglavnom moderni, lepo uklopili s njenom arhitekturom. Kao kontrast ovom elegantnom i pomalo ozbiljnom stilu ističu se detalji u duhu pop-arta

Inspirisano antikom

Inspirisano antikom

Španska dizajnerka May Arratia protekle godine lansirala je svoju prvu liniju nameštaja i kućnog aksesoara. Elementi inspirisani antičkim civilizacijama premijerno su prikazani na prošlogodišnjem sajmu nameštaja u Valensiji.