pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Tajne savršenog roštilja: Najbolji trikovi i recepti

Tajne savršenog roštilja: Najbolji trikovi i recepti

Foto: Shutterstock/New Africa 0 komentara Uranak ne može da prođe bez roštilja, a da bi sve bilo savršeno – od mirisa, ukusa pa do sočnosti mesa – potrebni su dobri trikovi, prava priprema i provereni recepti. U nastavku donosimo najbolje savete za pečenje, ideje za marinade i recepte koji će svaki roštilj pretvoriti u pravo gastronomsko uživanje.

Najbolji recepti sa rešetke! Pripremite se za prvomajski uranak

Najbolji recepti sa rešetke! Pripremite se za prvomajski uranak

Sa pripremama za krunski događaj roštiljanje najbolje je početi dan ranije. Nabavite meso, ribu i povrće, marinirajte ih po izboru, a sutradan poranite, da ugrabite neko fino mesto za vatricu. Prednosti roštilja i piknika koji se tradicionalno organizuju tokom prvomajskih praznika brojne su. Prva je u neformalnosti takvih susreta, jer sve je prirodno

Leskovački recept za prvomajski ćevap! Uz ovu caku roštilj meso će uvek biti ukusno i sočno, prosto nema boljeg!

Leskovački recept za prvomajski ćevap! Uz ovu caku roštilj meso će uvek biti ukusno i sočno, prosto nema boljeg!

Tradicionalno na Praznik rada na izletištima širom Srbije, širiće se miris roštilja . Danas predstavljamo jedan od načina za spremanje ćevapčića. U Bosni ćevape prave od mlevenog junećeg ili ovčijeg mesa, a u Srbiji i Makedoniji od mlevenog svinjskog i junećeg mesa. Obično se služe kao glavno jelo, u Srbiji u lepinji, u Bosni u somunu, sa iseckanim

Domaći juneći ćevapi za početnike! Bolji nego kafanski, a spremaju se nikad lakše

Domaći juneći ćevapi za početnike! Bolji nego kafanski, a spremaju se nikad lakše

Napravite domaće ćevape po ovom jednostavnom receptu koji će oduševiti vaše ukućane. Ćevapi su tradicionalna hrana za Prvi maj . Postoje brojne varijacije kako da napravite sami ovaj specijalitet, a mi vam donosimo recept koji će uspeti i početnicima. Recepti Domaći BBQ sos duplo jeftiniji od kupovnog! Napravite sami "barbikju" kao iz restorana - ovo