Nutricionista upozorava! Nije samo prejedanje opasno za 1.maj - na ovo morate obavezno da obratite pažnju
Ukoliko planirate da proslavite 1. maj uz hranu i piće sa društvom, nutricionistkinja Jovana Čanak ima nekoliko važnih saveta. Mnogi ljudi planiraju da iskoriste prvomajske praznike za druženje sa porodicom i prijateljima, uz neizostavnu konzumaciju hrane i pića. Recepti Ne vole svi meso! Evo šta još možete da stavite na roštilj - za ljubitelje zdrave
Vodič za savršen roštilj: 5 zlatnih pravila
Tajne savršenog roštilja: Najbolji trikovi i recepti
Foto: Shutterstock/New Africa 0 komentara Uranak ne može da prođe bez roštilja, a da bi sve bilo savršeno – od mirisa, ukusa pa do sočnosti mesa – potrebni su dobri trikovi, prava priprema i provereni recepti. U nastavku donosimo najbolje savete za pečenje, ideje za marinade i recepte koji će svaki roštilj pretvoriti u pravo gastronomsko uživanje.
Kobne greške kada pečete piletinu na roštilju! Zato vam ispadne suva i žilava, samo sklonite 1. stvar sa rešetke
Profesionalni kuvar je otkrio najčešće greške prilikom pečenja piletine na roštilju. Prvi maj je praznik kada se mnogi okupljaju na tradicionalnom roštiljanju, a mi vam donosimo savete profesionalnog kuvara koje greške da izbegnete prilikom pečenja piletine. Roštilj vam je prevruć Ne smete da pečete piletinu na roštilju na visokoj temperaturi. Ako
Najbolji recepti sa rešetke! Pripremite se za prvomajski uranak
Sa pripremama za krunski događaj roštiljanje najbolje je početi dan ranije. Nabavite meso, ribu i povrće, marinirajte ih po izboru, a sutradan poranite, da ugrabite neko fino mesto za vatricu. Prednosti roštilja i piknika koji se tradicionalno organizuju tokom prvomajskih praznika brojne su. Prva je u neformalnosti takvih susreta, jer sve je prirodno
Leskovački recept za prvomajski ćevap! Uz ovu caku roštilj meso će uvek biti ukusno i sočno, prosto nema boljeg!
Tradicionalno na Praznik rada na izletištima širom Srbije, širiće se miris roštilja . Danas predstavljamo jedan od načina za spremanje ćevapčića. U Bosni ćevape prave od mlevenog junećeg ili ovčijeg mesa, a u Srbiji i Makedoniji od mlevenog svinjskog i junećeg mesa. Obično se služe kao glavno jelo, u Srbiji u lepinji, u Bosni u somunu, sa iseckanim
Domaći juneći ćevapi za početnike! Bolji nego kafanski, a spremaju se nikad lakše
Napravite domaće ćevape po ovom jednostavnom receptu koji će oduševiti vaše ukućane. Ćevapi su tradicionalna hrana za Prvi maj . Postoje brojne varijacije kako da napravite sami ovaj specijalitet, a mi vam donosimo recept koji će uspeti i početnicima. Recepti Domaći BBQ sos duplo jeftiniji od kupovnog! Napravite sami "barbikju" kao iz restorana - ovo
Kobne greške kada pečete piletinu na roštilju! Izbegnite ih i meso će ispasti hrskavo i sočno
Profesionalni kuvar je otkrio najčešće greške prilikom pečenja piletine na roštilju. Prvi maj je praznik kada se mnogi okupljaju na tradicionalnom roštiljanju, a mi vam donosimo savete profesionalnog kuvara koje greške da izbegnete prilikom pečenja piletine . Recepti 2 salate koje savršeno idu uz roštilj! Bez ovoga ne može da prođe praznična gozba