pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Leskovački recept za prvomajski ćevap! Uz ovu caku roštilj meso će uvek biti ukusno i sočno, prosto nema boljeg!
Leskovački recept za prvomajski ćevap! Uz ovu caku roštilj meso će uvek biti ukusno i sočno, prosto nema boljeg!

Leskovački recept za prvomajski ćevap! Uz ovu caku roštilj meso će uvek biti ukusno i sočno, prosto nema boljeg!

Tradicionalno na Praznik rada na izletištima širom Srbije, širiće se miris roštilja . Danas predstavljamo jedan od načina za spremanje ćevapčića. U Bosni ćevape prave od mlevenog junećeg ili ovčijeg mesa, a u Srbiji i Makedoniji od mlevenog svinjskog i junećeg mesa. Obično se služe kao glavno jelo, u Srbiji u lepinji, u Bosni u somunu, sa iseckanim

Domaći juneći ćevapi za početnike! Bolji nego kafanski, a spremaju se nikad lakše

Domaći juneći ćevapi za početnike! Bolji nego kafanski, a spremaju se nikad lakše

Napravite domaće ćevape po ovom jednostavnom receptu koji će oduševiti vaše ukućane. Ćevapi su tradicionalna hrana za Prvi maj . Postoje brojne varijacije kako da napravite sami ovaj specijalitet, a mi vam donosimo recept koji će uspeti i početnicima. Recepti Domaći BBQ sos duplo jeftiniji od kupovnog! Napravite sami "barbikju" kao iz restorana - ovo

Ovo je stari leskovački recept za ćevape sa roštilja: Da bi meso bilo sočno, obavezno dodajte ovaj tajni sastojak

Ovo je stari leskovački recept za ćevape sa roštilja: Da bi meso bilo sočno, obavezno dodajte ovaj tajni sastojak

Meso sa roštilja priprema se svuda, ali je jedino iz Leskovca po autentičnoj recepturi. Prvi uslov je kvalitetna junetina protkana masnim tkivom da bi meso bilo sočno i ukusno. Ukoliko ste odlučili da za predstojeći Prvi maj spremate ćevape na roštilju, baš onakve kakve prave leskovački majstori, isprobajte provereni recept koji vam donosimo u nastavku

Trik za idealno ukusno i mekano meso! Jedan magični sastojak čini ga najsočnijim ikada

Trik za idealno ukusno i mekano meso! Jedan magični sastojak čini ga najsočnijim ikada

Ako želite da meso bude savršeno sočno i mekano, postoji jedan neobičan trik koji morate probati – kivi! Ovaj voćni dodatak nije samo ukusan, već može učiniti čuda za teksturu mesa. Recepti Preukusni sočni kebab po tradicionalnom receptu! Bolji je nego u restoranu - tajna je u jednom sastojku Ako volite sočne i aromatične kebabe, ovaj recept će vas

Ćevapi kao iz najboljih kafana! Savršen recept za Prvi maj koji će svi tražiti

Ćevapi kao iz najboljih kafana! Savršen recept za Prvi maj koji će svi tražiti

Ako želite da na Prvi maj oduševite porodicu i prijatelje, napravite domaće ćevape po ovom jednostavnom receptu! Prvi maj je nezamisliv bez dobrog roštilja , a domaći ćevapi su uvek glavni hit svakog okupljanja. Ako želite da budu sočni, mekani i puni ukusa, pratite ovaj jednostavan recept koji provereno uspeva. Recepti Zlatna pita za svaki obrok!

"Malo ljudi zna...": Roštilj majstor otkrio tajnu savršenih ćevapa za 1. Maj: Evo kako da budu sočni i ukusni

"Malo ljudi zna...": Roštilj majstor otkrio tajnu savršenih ćevapa za 1. Maj: Evo kako da budu sočni i ukusni

Meso s roštilja mora biti mekano i sočno, a nakon obroka ne smete osećati težinu u želucu i sećati se ćevapa ceo dan. Za ćevape i pljeskavice koristite isključivo juneće meso i to prvu četvrtinu (vrat, plećku, flam i rebra), a june mora biti staro između 12 i 18 meseci. ‘Meso mora biti ohlađeno od nule do dva stepeni, seče se na komade, usitnjava prvo

Zlatna pita za svaki obrok! Uz par koraka dobićete pravu magiju na tanjiru

Zlatna pita za svaki obrok! Uz par koraka dobićete pravu magiju na tanjiru

Ako tražite brz i ukusan obrok koji je idealan za doručak, užinu ili čak večeru, pita sa šunkom i sirom je pravi izbor. Ovaj jednostavan recept kombinuje sočnu šunku i kremasti sir, u savršenoj ravnoteži koja će zadovoljiti i najizbirljivije ukuse. Bilo da je poslužite toplu, sa hrskavom koricom, ili hladnu kao užinu, sigurno će osvojiti sve na stolu