pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Pijani šaran po starinskom receptu: Obavezan deo posne trpeze, a treba vam samo par sastojaka

Pijani šaran po starinskom receptu: Obavezan deo posne trpeze, a treba vam samo par sastojaka

Pijani šaran zauzima važno mesto na posnoj trpezi, jer spaja jednostavne sastojke sa bogatim ukusom koji dolazi iz dugog pečenja i pažljive pripreme. Božićni post je i dalje u toku, a ukoliko nemate ideju šta da napravite za ručak, pijani šaran je pravi izbor. Jelo koje osvaja ukusom će oduševiti ukućane, a dodatan plus je što priprema nije komplikovana

Meso sočno, a kožica nikad hrskavija: 6 trikova za pečenu jagnjetinu kao iz restorana

Meso sočno, a kožica nikad hrskavija: 6 trikova za pečenu jagnjetinu kao iz restorana

Želite da vam jagnjetina ispadne kao iz vrhunskog restorana? Dovoljno je da ispratite nekoliko jednostavnih pravila. Ovo jelo često važi za "tešku misiju", ali u suštini, potrebno je samo malo vremena i pažnje. Kada jednom savladate postupak, svaki praznični sto oduševićete savršenim pečenjem. Recepti Biftek u lisnatom testu - jelo koje dominira prazničnim

Biftek u lisnatom testu - jelo koje dominira prazničnim stolom

Biftek u lisnatom testu - jelo koje dominira prazničnim stolom

Sočan biftek obavijen aromatičnim nadevom i zlatno-pečenim lisnatim testom jedno je od onih jela koje bez mnogo truda ostavlja snažan utisak. Kada se traži jelo koje istovremeno izgleda impresivno, ima bogat ukus i dovoljno je elegantno za svečane prilike, biftek u lisnatom testu je nepogrešiv izbor. Recepti Savršeni ručak! Biftek na ukrajinski način,