pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

NEMATE KVASCA U KUĆI? OVO je rešenje! Napravite ga uz pomoć... JABUKE, a evo i KAKO!
NEMATE KVASCA U KUĆI? OVO je rešenje! Napravite ga uz pomoć... JABUKE, a evo i KAKO!

NEMATE KVASCA U KUĆI? OVO je rešenje! Napravite ga uz pomoć... JABUKE, a evo i KAKO!

Za veći hleb potrebno vam je oko 250 g kvasca! Ako nemate kvasca, postoji način da ga napravite sami i uvek imate. Jedini mali problem sa kvascem iz kućne radinosti je taj što će morati da prođe par dana da bi on postao aktivan, ali kada do toga dođe, samo ga održavate brašnom i vodom i uvek imate svoju zalihu kvasca. printscreen you tube Potrebno

NEMATE KVASCA U KUĆI? Evo kako da ga napravite OD JABUKA

NEMATE KVASCA U KUĆI? Evo kako da ga napravite OD JABUKA

Ako nemate kvasca, postoji način da ga napravite sami i uvek imate. Jedini mali problem sa kvascem iz kućne radinosti je taj što će morati da prođe par dana da bi on postao aktivan, ali kada do toga dođe, samo ga održavate brašnom i vodom i uvek imate svoju zalihu kvasca. Potrebno je  * 1 jabuka * 750 g oštrog brašna * 520 ml vode Priprema: Pomešajte

Napravite sami domaći kvasac (recept)

Napravite sami domaći kvasac (recept)

Ako slučajno ovih dana u prodavnicama niste uspeli da pronađete kvasac mi vam nudimo par predloga kako ga možete napraviti sami kod kuće Iako dobar hleb možete da napravite i bez kvasca , za one koji nisu ljubitelji takvog, danas donosimo neka od rešenja u slučaju da kod kuće nemate isti. Sastojci za kvasac od voća 1 jabuka 750 g oštrog brašna 520

DOMAĆI KVASAC ZA HLEB ILI PECIVO PO RECEPTU NAŠIH BAKA: treba vam samo jedan krompir (RECEPT)

DOMAĆI KVASAC ZA HLEB ILI PECIVO PO RECEPTU NAŠIH BAKA: treba vam samo jedan krompir (RECEPT)

Sastojci: veći krompir (da stane u šaku) 1 l vode supena kašika šećera staklena tegla od litar Priprema: Oprati i očistiti krompir pa ga iseckati na kockice i obariti u litar vode dok se ne skuva. Izvadite krompir i ostavite vodu (nemojte je bacati). Vruć krompir sa šećerom ispasirati tako da se dobije jedinstvena i meka masa, kao za krompir pire,