pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Ovo je stari leskovački recept za ćevape sa roštilja: Da bi meso bilo sočno, obavezno dodajte ovaj tajni sastojak
Ovo je stari leskovački recept za ćevape sa roštilja: Da bi meso bilo sočno, obavezno dodajte ovaj tajni sastojak

Ovo je stari leskovački recept za ćevape sa roštilja: Da bi meso bilo sočno, obavezno dodajte ovaj tajni sastojak

Meso sa roštilja priprema se svuda, ali je jedino iz Leskovca po autentičnoj recepturi. Prvi uslov je kvalitetna junetina protkana masnim tkivom da bi meso bilo sočno i ukusno. Ukoliko ste odlučili da za predstojeći Prvi maj spremate ćevape na roštilju, baš onakve kakve prave leskovački majstori, isprobajte provereni recept koji vam donosimo u nastavku

Ćevapi kao iz najboljih kafana! Savršen recept za Prvi maj koji će svi tražiti

Ćevapi kao iz najboljih kafana! Savršen recept za Prvi maj koji će svi tražiti

Ako želite da na Prvi maj oduševite porodicu i prijatelje, napravite domaće ćevape po ovom jednostavnom receptu! Prvi maj je nezamisliv bez dobrog roštilja , a domaći ćevapi su uvek glavni hit svakog okupljanja. Ako želite da budu sočni, mekani i puni ukusa, pratite ovaj jednostavan recept koji provereno uspeva. Recepti Zlatna pita za svaki obrok!

"Malo ljudi zna...": Roštilj majstor otkrio tajnu savršenih ćevapa za 1. Maj: Evo kako da budu sočni i ukusni

"Malo ljudi zna...": Roštilj majstor otkrio tajnu savršenih ćevapa za 1. Maj: Evo kako da budu sočni i ukusni

Meso s roštilja mora biti mekano i sočno, a nakon obroka ne smete osećati težinu u želucu i sećati se ćevapa ceo dan. Za ćevape i pljeskavice koristite isključivo juneće meso i to prvu četvrtinu (vrat, plećku, flam i rebra), a june mora biti staro između 12 i 18 meseci. ‘Meso mora biti ohlađeno od nule do dva stepeni, seče se na komade, usitnjava prvo

Zlatna pita za svaki obrok! Uz par koraka dobićete pravu magiju na tanjiru

Zlatna pita za svaki obrok! Uz par koraka dobićete pravu magiju na tanjiru

Ako tražite brz i ukusan obrok koji je idealan za doručak, užinu ili čak večeru, pita sa šunkom i sirom je pravi izbor. Ovaj jednostavan recept kombinuje sočnu šunku i kremasti sir, u savršenoj ravnoteži koja će zadovoljiti i najizbirljivije ukuse. Bilo da je poslužite toplu, sa hrskavom koricom, ili hladnu kao užinu, sigurno će osvojiti sve na stolu

Jeftin ručak za celu porodicu! Priprema nikad lakša, a bićete siti do sutradan

Jeftin ručak za celu porodicu! Priprema nikad lakša, a bićete siti do sutradan

Pohovano belo meso sa krompirom je jednostavno jelo koje se lako i brzo sprema. Ideja za ručak nikad dosta, a mi vam sada donosimo sjajan predlog za jeftino jelo od sastojaka koje svi vole. Napravite pohovano belo meso sa krompirom i sirom, a ovako pripremljeno meso možete da poslužite za ručak samo sa sezonskom salatom. Priprema je jednostavna, a