pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

PITA SA MESOM KOJA PODSEĆA NA BUREK! Ko je gladan?
PITA SA MESOM KOJA PODSEĆA NA BUREK! Ko je gladan?

PITA SA MESOM KOJA PODSEĆA NA BUREK! Ko je gladan?

Napravite ovu pitu sa mesom za večeru, uz nju poslužite jogurt Sastojci: Za testo: 900 g brašna i dodatno malo za obradu 300 ml vode 300 ml mleka (voda i mleko da bude mlako) 2 cela jaja 1 belance 2 kesice kvasca suvog 1 kafena kašika šećera 2 kafene kašike soli 4 velike kašike ulja dodatno ulje za obradu Za premaz: 1 žumance 1 kašika mleka 1 kašika

Zdravi namazi: 7 recepata za energičan početak dana

Zdravi namazi: 7 recepata za energičan početak dana

Ukoliko ste ostali bez ideja šta jesti za doručak, a želite da vaš prvi obrok u danu bude ukusan i zdrav, mi imamo rješenje za vas! Naime, i dalje možete uživati u tradicionalnom doručku „uzmi hljeb i namaži šta nađeš u frižideru”, i to na dosta zdraviji način. Pogledajte koji su to zdravi namazi savršeni za svaki dan. Još su i niskokalorični, a izrazito

NARANDŽASTI SLATKIŠ: Okusite  miris i ukus BUNDEVE MEDA I CIMETA!

NARANDŽASTI SLATKIŠ: Okusite miris i ukus BUNDEVE MEDA I CIMETA!

Jesen je zlatom obojila prirodu, ali nam je zlato donela i na tanjir i to u obliku bundeve. Sećam se onih dana kada sam išla kod bake na selo: jesen je uvek mirisala na pečenu bundevu... Dok je na starom smederevcu kuvala sarmu, u rerni je obavezno pekla polovinu zlatne i sočne bundeve... Sa malo meda i cimeta, ovo je bila najlepša poslastica na svetu

RECEPT ZA JEDNOSTAVAN KREM OD PEČENE BUNDEVE! Poslastica za sve generacije!

RECEPT ZA JEDNOSTAVAN KREM OD PEČENE BUNDEVE! Poslastica za sve generacije!

Još jedan neodoljivi način da spremite bundevu (a i ideja za one koji ne vole običnu, pečenu bundevu) Sastojci (za 4 porcije): 1 kg bundeve 1 kašika organskog smeđeg šećera ½ šolje suvog grožđa (po želji možete kratko natopiti u rum) ½ šolje izmrvljenih oraha FRANCUSKA ČORBA OD BUNDEVE: Pravi se jednostavno, a ukus je kao iz snova! Priprema: Operite