pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Kako najbolje iskoristiti ostatke uskršnje trpeze: Donosimo 7 fantastičnih ideja

Kako najbolje iskoristiti ostatke uskršnje trpeze: Donosimo 7 fantastičnih ideja

Foto: Shutterstock/Rimma Bondarenko 0 komentara Uskršnja trpeza je uvek bogata – kuvana jaja, razne vrste mesa, pečeno povrće, pite, salate… Ipak, nakon praznika uvek bude ostataka sa kojima često ne znamo šta da radimo… Umesto da završe u frižideru dok ne postanu neupotrebljivi, u nastavku pogledajte kako možete iskoristiti ostatke uskršnje trpeze

Mimoza salata, kremasti prilog sa kuvanim jajima: Evo koliko dugo može da stoji u frižideru

Mimoza salata, kremasti prilog sa kuvanim jajima: Evo koliko dugo može da stoji u frižideru

Mimoza salata, foto: Maryna Iaroshenko / Alamy / Profimedia 0 komentara Mimoza salata je savršen način da se iskoriste preostala uskršnja jaja, a njena nežna struktura i blagi, ali bogati ukusi čine je neizostavnim delom praznične trpeze – i posle praznika. Mimoza salata je veoma jednostavna za pripremu. Sastojci: 6 tvrdo kuvanih jaja 2 srednje kuvana

Najkremastija vaskršnja salata koja odlično ide uz pogaču! Sa jajima i voćem pravićete je i posle praznika

Najkremastija vaskršnja salata koja odlično ide uz pogaču! Sa jajima i voćem pravićete je i posle praznika

Ova vaskršnja salata je savršeno kremasta, osvežavajuća i idealna kao dodatak prazničnoj pogači. Vaskršnja salata je savršen izbor za obogaćivanje stola tokom prazničnih dana. Lako se priprema, a bogata je ukusima i svežinom , zahvaljujući kombinaciji kuvanih jaja, sočnog voća i začina. Ova salata je prava poslastica koja može da bude samostalni obrok