pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Bakin kolač koji vraća uspomene! Recept za galete koje mirišu na detinjstvo

Bakin kolač koji vraća uspomene! Recept za galete koje mirišu na detinjstvo

Miris detinjstva vraća se uz svaki zalogaj ovog bakinog kolača - galete koje se jednostavno spremaju. Sećaš li se onog mirisa iz bakine kuhinje koji te u sekundi vrati u detinjstvo ? Upravo takav je ovaj bakin kolač - topao, hrskav i pun ljubavi. Recepti Jaja na 100 načina! Evo kako da ih posle praznika pretvorite u ukusan obrok Posle praznika često

Proveren preliv koji koriste pekari Tako će pita  biti mekša i sočnija

Proveren preliv koji koriste pekari Tako će pita biti mekša i sočnija

Uz ovaj preliv pita će biti mekana, sočna i mirisna kao iz pekare - recept je jednostavan i brz. Iskusne domaćice znaju da bez dobrog preliva nema ni prave pite. Bilo da je slana ili slatka, pita mora da bude sočna , mirisna i meka, a upravo to se postiže jednim jednostavnim korakom - prelivom koji koriste i profesionalni pekari. Recepti Imate ostatke

Jaja na 100 načina! Evo kako da ih posle praznika pretvorite u ukusan obrok

Jaja na 100 načina! Evo kako da ih posle praznika pretvorite u ukusan obrok

Posle praznika često ostane puna korpa šarenih vaskršnjih jaja, a pitanje "šta sad s njima?" postaje sve češće. Umesto da ih bacite ili ostavite da propadnu u frižideru, postoji mnogo jednostavnih i ukusnih načina da ih iskoristite. Od brzih obroka do kreativnih recepata tvrdo kuvana jaja mogu postati glavna zvezda vaše kuhinje i posle praznika. Zdravlje

Koliko dugo smeju da stoje kuvana jaja posle praznika i kako da ih pravilno čuvate?

Koliko dugo smeju da stoje kuvana jaja posle praznika i kako da ih pravilno čuvate?

DA LI JE ZDRAVO JESTI KUVANA JAJA SA ZELENKASTIM PRSTENOM OKO ŽUMANCETA? Verovali ili ne Prva dama Srbije pokazala kako slavi Uskrs: Slika Tamare Vučić sa sinom osvojila mreže (Foto) Nakon Uskrsa, ostaci praznične hrane često se vade iz frižidera. Umesto da ih bacate, bilo bi pametno da ih iskoristite narednih dana – uključujući i kuvana jaja. Tvrdo