pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Kako da ukiselite kupus za svega 12 sati? Da, moguće je – uz ova 4 sastojka i 2 posude

Kako da ukiselite kupus za svega 12 sati? Da, moguće je – uz ova 4 sastojka i 2 posude

Ukiseljeni kupus je neizostavan deo balkanske kuhinje . Njegov miris i ukus podsećaju na detinjstvo, porodična okupljanja i bogatu zimsku trpezu. Osim što je osnova za sarme, podvarak ili razne čorbe, kiseli kupus je i prirodan izvor vitamina C i probiotika. Upravo zato, proces kiseljenja kupusa nije samo kulinarski, već i deo tradicije koji se prenosi

KADA BUDETE ČULI KOJA SO SE KORISTI ZA KISELJENJE KUPUSA, NEĆETE KUPITI DRUGU! Garantuje čvrste i hrskave glavice

KADA BUDETE ČULI KOJA SO SE KORISTI ZA KISELJENJE KUPUSA, NEĆETE KUPITI DRUGU! Garantuje čvrste i hrskave glavice

Domaćice znaju da nije svaka zimnica ista, a pogotovo ne svaki kupus. Ponekad glavice omekšaju, postanu gnjecave ili dobiju neprijatan miris, iako ste sve uradili "po receptu". Tajna je, kažu iskusni majstori zimnice, u jednoj jedinoj stvari koju mnogi uzimaju zdravo za gotovo – u vrsti soli. Kad kiselite kupus , važno je da odaberete ne samo kvalitetne