Potaž koji se sprema za manje od 20 minuta - Kremasta tekstura će vas oduševiti
Čorba od bundeve jedna je od najlakših za napraviti, a toliko je zdrava da nećete pogrešiti ako je budete kuvali svaki drugi dan. Izuzetno brzo se pravi, a provedeno vreme u kuhinji za pripremu ovog potaža iznosiće manje od 20 minuta. Ručak na kašiku je sve što tražimo kako starimo. Lako se vari, ne goji, a ujedno i greje stomak. Recepti Tortilja na
Tortilja na domaći način - Jeftino i brzo, a potrebna su vam samo 2 sastojka
Veoma lako i jednostavno, ali i jeftino možete napraviti tortilju na domaći način, gde su vam potrebna samo 2 ključna sastojka, a to su brašno i voda. Tortilja se priprema veoma jednostavno, mekana je kao duša i gotova je očas posla , što znači da vam neće oduzimati mnogo vremena u kuhinji. Recepti Ručak za 400 dinara! Hrskavi pileći bataci osvajaju
Starinski recept za cicvaru - Neizostavno tradicionalno jelo za Spasovdan
Cicvara je staro srpsko tradicionalno jelo koje krasi trpeze brojnih domaćica, a najčešće se sprema za praznik Spasovdan. Običaj je da se od Nove godine po julijanskom kalendaru do Spasovdana ne pije i ne koristi mleko, a na ovaj praznik obavezno posluži cicvara. Recepti Napravite baklavu po tradicionalnom receptu starom sto godina Baklava, poslastica