pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

Ovo je stari leskovački recept za ćevape sa roštilja: Da bi meso bilo sočno, obavezno dodajte ovaj tajni sastojak
Ovo je stari leskovački recept za ćevape sa roštilja: Da bi meso bilo sočno, obavezno dodajte ovaj tajni sastojak

Ovo je stari leskovački recept za ćevape sa roštilja: Da bi meso bilo sočno, obavezno dodajte ovaj tajni sastojak

Meso sa roštilja priprema se svuda, ali je jedino iz Leskovca po autentičnoj recepturi. Prvi uslov je kvalitetna junetina protkana masnim tkivom da bi meso bilo sočno i ukusno. Ukoliko ste odlučili da za predstojeći Prvi maj spremate ćevape na roštilju, baš onakve kakve prave leskovački majstori, isprobajte provereni recept koji vam donosimo u nastavku

Recept Gordona Remzija za stejk sa roštilja

Recept Gordona Remzija za stejk sa roštilja

Stejk, foto: 24K-Production / Alamy / Profimedia 0 komentara Ovaj recept Gordona Remzija za stejk sa roštilja donosi savršeno pečen, dimljen i aromatičan stek sa ukusnom karamelizovanom koricom. Prvo da razjasnimo šta je stejk. Stejk je zapravo odrezak mesa od bilo kog dela, dok je biftek određeni mišić, poznat i kao file. Za razliku od bifteka koji

Trik koji provereno radi! Masne rešetke roštilja zasijaće starim sjajem

Trik koji provereno radi! Masne rešetke roštilja zasijaće starim sjajem

Potrebne su vam samo tri stvari da skinete sa rešetke roštilja naslage od prijavštine i masnoće. Prvi maj stiže što znači da stiže i sezona roštiljanja i izleta. Kako u toku zime niste koristili roštilj , verujemo da su naslage od prijavštine i masnoće ostale na reštkama istog. Recepti Univerzalna marinada za sve vrste mesa! Savršena za rebarca i pileća

Trik za idealno ukusno i mekano meso! Jedan magični sastojak čini ga najsočnijim ikada

Trik za idealno ukusno i mekano meso! Jedan magični sastojak čini ga najsočnijim ikada

Ako želite da meso bude savršeno sočno i mekano, postoji jedan neobičan trik koji morate probati – kivi! Ovaj voćni dodatak nije samo ukusan, već može učiniti čuda za teksturu mesa. Recepti Preukusni sočni kebab po tradicionalnom receptu! Bolji je nego u restoranu - tajna je u jednom sastojku Ako volite sočne i aromatične kebabe, ovaj recept će vas

Recept za najukusnije batačiće sa roštilja! Hrskavo i sočno pileće meso prste da poližeš

Recept za najukusnije batačiće sa roštilja! Hrskavo i sočno pileće meso prste da poližeš

Batačići na roštilju neizostavni su za praznike i uvek pogodna opcija za sve one koji ne jedu crveno meso. Sastojci: Recepti Univerzalna marinada za sve vrste mesa! Savršena za rebarca i pileća krilca - daće vašem jelu potpuno novi ukus Ukoliko želite da vam meso bude još sočnije i ukusnije, dodavanjem ove marinade ćete to i postići. 28.04.2025 11:40

Ćevapi kao iz najboljih kafana! Savršen recept za Prvi maj koji će svi tražiti

Ćevapi kao iz najboljih kafana! Savršen recept za Prvi maj koji će svi tražiti

Ako želite da na Prvi maj oduševite porodicu i prijatelje, napravite domaće ćevape po ovom jednostavnom receptu! Prvi maj je nezamisliv bez dobrog roštilja , a domaći ćevapi su uvek glavni hit svakog okupljanja. Ako želite da budu sočni, mekani i puni ukusa, pratite ovaj jednostavan recept koji provereno uspeva. Recepti Zlatna pita za svaki obrok!

"Malo ljudi zna...": Roštilj majstor otkrio tajnu savršenih ćevapa za 1. Maj: Evo kako da budu sočni i ukusni

"Malo ljudi zna...": Roštilj majstor otkrio tajnu savršenih ćevapa za 1. Maj: Evo kako da budu sočni i ukusni

Meso s roštilja mora biti mekano i sočno, a nakon obroka ne smete osećati težinu u želucu i sećati se ćevapa ceo dan. Za ćevape i pljeskavice koristite isključivo juneće meso i to prvu četvrtinu (vrat, plećku, flam i rebra), a june mora biti staro između 12 i 18 meseci. ‘Meso mora biti ohlađeno od nule do dva stepeni, seče se na komade, usitnjava prvo

Trik za savršeno roštiljsko meso! Greška koju mnogi prave, a lako se izbegava

Trik za savršeno roštiljsko meso! Greška koju mnogi prave, a lako se izbegava

Iako deluje prosto, ovu grešku mnogi prave pre početka stavljanja mesa na roštilj. Kako se bliži Prvi maj, a s njim i nezaobilazno roštiljanje, pravo je vreme da otkrijemo jedan jednostavan trik koji može napraviti veliku razliku u ukusu i sočnosti mesa. Recepti Preukusna jagnjetina za Vaskrs! Spolja hrskava, a iznutra sočna - tajna je u 1 sastojku