pritisnite Enter »
placeholder
placeholder

OVO JE LAŽNA VERZIJA ŠVARCVALD TORTE: Mnogo ukusnija, a sprema se na LAKŠI NAČIN
OVO JE LAŽNA VERZIJA ŠVARCVALD TORTE: Mnogo ukusnija, a sprema se na LAKŠI NAČIN

OVO JE LAŽNA VERZIJA ŠVARCVALD TORTE: Mnogo ukusnija, a sprema se na LAKŠI NAČIN

Veruje se da je Švarcvald tortu osmislio Jozef Keler oko 1915. godine. Ona je dobila ime po čuvenom likeru od višnje, zahvaljujući kojem su kore mekše i aromatičnije, pa čine ovu tortu izuzetno ukusnom. Osim čokoladnih kora, Švarcvald torta je bogata i kremom od višanja, kao i slatkom pavlakom i rendanom čokoladom. Predlažemo vam da napravite i Švarcvald

Mladi krompirići su najbolji kada se spreme na ovaj način! Jedan sastojak im daje poseban ukus

Mladi krompirići su najbolji kada se spreme na ovaj način! Jedan sastojak im daje poseban ukus

Mladi krompirići su najslađi u ova doba godine, a ako im dodate kašičicu meda, ukus će biti fantastičan. Recepti Torta gotova za 15 minuta! Idealna je za praznike, a ne peče se (VIDEO) Bliži se Vaskrs, a ako želite da napravite poslasticu koja se lako pravi, onda vam preporučujemo tortu koja se ne peče. 26.04.2024 11:45 Recepti Recept za ručak koji

Dekorišite predjelo na originalan način! Ovako poređane đakonije brzo će nestati sa stola

Dekorišite predjelo na originalan način! Ovako poređane đakonije brzo će nestati sa stola

Prilikom spremanja predjela za prazničnu trpezu možete biti kreativni i originalni i poređati sir i šunku na neuobičajen način. Kada pripremate predjelo , na veliki tanjir najpre poređajte kolutove kačkavalja ili nekog drugog žutog sira , a zatim kolutove čajne kobasice. Recepti Kako da od salate napravite glavno jelo? Kombinacija ovih namirnica je

MEDENO SRCE SA VIŠNJAMA KOJEM NEĆETE ODOLETI: Ova posna poslastica prosto se TOPI U USTIMA, a kolač je izuzetno IZDAŠAN (RECEPT)

MEDENO SRCE SA VIŠNJAMA KOJEM NEĆETE ODOLETI: Ova posna poslastica prosto se TOPI U USTIMA, a kolač je izuzetno IZDAŠAN (RECEPT)

Varijanta poznatog kolača sa višnjama je neodoljiva i osvežavajuča. Medeno srce je jedan od kolača koji domaćice često pripremaju. Pored toga što je veoma ukusan, ovaj kolač se lako i brzo pravi i veoma je izdašan. Možete koristiti sveže višnje, ali i one iz zamrzivača ili kompota. Kolač se pravi bez jaja i mleka , pa je idealan za dane posta . Sastojci:

TORTA SA KREM BANANICAMA GOTOVA ZA 15 MINUTA: Sve se samuti u JEDNU posudu, idealna je za USKRS!

TORTA SA KREM BANANICAMA GOTOVA ZA 15 MINUTA: Sve se samuti u JEDNU posudu, idealna je za USKRS!

U današnjem tempu života, često nemamo dovoljno vremena za pripremu komplikovanih obroka. Međutim, to ne znači da ne možemo uživati u ukusnim poslasticama i baš zato smo pronašli recept za najbržu i najslađu tortu sa bananicama i keksom . Sastojci: - 2 čaše kisele pavlake (360ml - od 20% mm) - 250gr šlaga (može se koristiti i slatka pavlaka kao zamena)

Napravite starinski kolač sa jabukama! Poslastica koja vraća u detinjstvo

Napravite starinski kolač sa jabukama! Poslastica koja vraća u detinjstvo

Kremasti i osvežavajući kolač se lako pravi, a nije vam potrebno mnogo vremena. Kolač sa jabukama je osvežavajući dezert koji možete brzo napraviti. Recepti Torta gotova za 15 minuta! Idealna je za praznike, a ne peče se (VIDEO) Bliži se Vaskrs, a ako želite da napravite poslasticu koja se lako pravi, onda vam preporučujemo tortu koja se ne peče. 26

Torta gotova za 15 minuta! Idealna je za praznike, a ne peče se

Torta gotova za 15 minuta! Idealna je za praznike, a ne peče se

Bliži se Vaskrs, a ako želite da napravite poslasticu koja se lako pravi, onda vam preporučujemo tortu koja se ne peče. Recepti Recept za ručak koji košta manje od 400 dinara! Starinski specijalitet od kog ide voda na usta, idealan i za vreme posta Čuveni prebranac postao je neizostvan deo gotovo svake slavske trpeze, ali i svakodnevne gozbe, posebno

Recept za ručak koji košta manje od 400 dinara! Starinski specijalitet od kog ide voda na usta, idealan i za vreme posta

Recept za ručak koji košta manje od 400 dinara! Starinski specijalitet od kog ide voda na usta, idealan i za vreme posta

Čuveni prebranac postao je neizostvan deo gotovo svake slavske trpeze, ali i svakodnevne gozbe, posebno u vreme posta. Pasulj prebranac je jedno od retkih jela koje se može jesti danima, a da ne dosadi. Recepti Kolač sa orasima i urmama! Posna poslatica koju ćete obožavati Ovaj aromatični kolač će, garantujemo, opravdati sva vaša očekivanja i postati

Isprobajte medeno srce sa višnjama! Posna poslastica koja se topi u ustima

Isprobajte medeno srce sa višnjama! Posna poslastica koja se topi u ustima

Varijanta poznatog kolača sa višnjama je neodoljiva i osvežavajuča. Medeno srce je jedan od kolača koji domaćice često pripremaju. Pored toga što je veoma ukusan, ovaj kolač se lako i brzo pravi i veoma je izdašan. Recepti Napravite humus od koprive! Savršen namaz, koji je neverovatno zdrav Kopriva, beli luk, maslinovo ulje i još nekoliko namirnica,